Cabinet de avocatură din București ce oferă servicii juridice complete și soluții strategice inovatoare, atât clienților naționali, cât și celor internaționali, din fiecare domeniu de afaceri. Întreagă experiență a avocațiilor noștri reprezintă cea mai valoroasă resursă, făcând diferența între o intenție bună și un cabinet de avocatură de success.

Experiență

Atitudinea proactivă și receptivă, precum și motivația puternică, sunt perfect reflectate în angajamentul echipei de a obține prin soluțiile juridice oferite satisfacția clienților și excelență în activitate.

Printre clienții noștri se numără companii înființate în România precum și cele care vin din straintate iar gama de clienți variază de la corporații multinaționale la antreprenori individuali.

Activitate

Ne concentrăm pe  pe oferirea de servicii de consultanță și asistență juridică la standarde profesionale în domeniile dreptului comercial, inclusiv recuperări de creanțe, dreptului muncii, dreptului civil, dreptului penal, dreptului proprietății intelectuale și de asemenea, asistență și reprezentare în față instanțelor de judecată de orice grad și a oricărei alte autorități publice ale statului român.

cabinet de avocatura in bucuresti